I DON'T KNOW WHAT YOU DO BUT, I ♥ YOU!

 




Titta maffiablicken :*


Hej! Idag har det varit skola, det var jobbigt pga av en privat grej. Sedan så pluggade jag efter skolan, och vid 6 tiden träffade jag Cladde och Lisa, klockrent som vanligt! Haha omg en snorunge ställde sig mitt i allt och tog fram sin, ja ni vet vad och ba vill ni ha och sen börja kissa O.o segt! Haha, det kan bli lite tokigt ibland! Jag och Cladde har fortfarande bästa humorn!


Jag tävlar

Jag tävlar om Justin Bieber postrar på www.justindrewbieber.blogg.se! Nu ska jag berätta om mina två drömmar om Justin Bieber!

Den första handlade om att jag och han gick på en dejt, vi gick till olika affärer och bara tog det runt. Sedan gick vi till min skola och vi spelade basket, fast helt plötsligt fick jag ont i benen så jag kunde inte skjuta? Sedan så blev vi bästa vänner! Haha drömmen var rätt så kort! ^^^

Den andra handlade om att jag och min vän Emely var på hans konsert, vi rörde hans hår (!) och så skrek vi en massor och vinkade, fast man kunde bara höra oss och resten av publiken var tysta? Sedan tog han upp oss på scen och vi fick vara backstage, vi grillade med Christian Beadles och honom och blev bra vänner med de! :D


I WILL NEVER SAY NEVER




Cardigan:Monki / Linne: Bonaparte / Leggins: Pieces assesories (nya!)


Skola idag, ws hela dagen. Inget speciellt, gick på stan efter med Olivia och Emely, roligt såklart! När jag kom hem plugga jag, haha mamma såg mig inte så de rinde till min mobil (de trodde jag hade gått ut) HAHA jag dog av garv! Var inne på msn lite senare, ses imorrn!

Dagens inköp


300:-/Monki


Var på stan med faster en timma, efter gick jag till Rikard, Filip & Jessica! Alla sahata mig med tofflor :( Sen så gick vi till en gård och de hade vattenballonger och jag blev värsta blöt! Haha men det var roligt, älskar min kofta ovan :)

I'M OUT




Tröja: Gina / Leggins: Pieces Assesories (nya)


Ska til stan med faster nu, ses!


Morris

Morris from Ruvejda Something on Vimeo.

Ovan har ni länk till videon, vet inte hur man lägger upp videon på bloggen så ni får gå in där :)


Tips

Tips from Ruvejda Something on Vimeo.

Här ovan har ni videon som skulle upp igår, idag vaknade jag av att en katt slickar mig på näsan haha, sen så gick han på mig inatt? Kommer en till video med Morris! :D Idag skulle Michael ha fyllt år, grattis!


I JUST NEED SOMEBODY TO LOVE

Hej korvar!
Inte gjort något speciellt idag, lagat mat! Kycklingwraps, det blev gott. Var med Ajla, Arjana, Belma, Sofia, Josse, Julia, Jacob, Ante och Micke på kvällen och det var roligt. Hoppas ni har haft en bra lördag! Video på g! :)


TELL ME WHO CAN LOVE YOU


TIPS PÅ EN BRA MOBIL?

Jag ska kanske skaffa en ny mobil så jag behöver tips! En riktigt bra med musik & sådant, helst en sony ericsson!

I LIKE THE WAY



Hej! Pluggade lite, sen va jag ute med Belma & Arjana, kul! Imorgon blir det skola och va med Cladde och några! :D Ses! ^^


Videoinlägg


Inget löshår och oplattat hår, bjuder!


TUMMEN UPP!

Ändrat designen lite, vill ha den färgglad! Emely ska ta bilder på mig när vi sover över och hon ska fixa header minsann! :)

Klockrent

Hej! Kom precis hem från en klcokren eftermiddag/kväll med Amanda, Ajla, Cladde & Belma! HAHA jag och Cladde har seriöst bäst humorn, har aldrig garvat så här mycket på länge! Annars har jag bara pluggat hela dagen, så jag behövde komma ut och träffa lite vänner! :) Puss på dagen :*




Titta vad fint Cladde ritar :*


VF SKA JAG ALLTID SE LITEN UT?


Varför ska jag alltid se liten ut på kort? Jag håller på och bli längre än mamma faktiskt (a) Jag är över 1,60 iaf! Bara så att ni vet!


Hej mina korvar! Idag blir det plugg, privatekonomi och matte! WIIIE VAD ROLIG -.- det kallas sarkasm peps! Menmen nu har jag lovat mig själv och skärpa mig så det ska jag göra! Jag känner mig duktig, jag klarade av att sova med släkt lampa (jag är mörkrädd) inatt, wey! Nu ska jag fixa mig, c ya!

DON'T WORRY, BE HAPPY


Tröja: Gina Tricot / Shorts: Gina Tricot / Armband: Kroatien


Har haft utvecklingssamtal idag, det gick bra och jag ska jobba röven av mig det här läsåret! Sen var jag med Belma och det var roligt, träffade Arjana och Ajla senare, nu ska jag ta ett fotbad! Ses!

CAREFACE ;;





Hey! Var med Belma efter plugget, jag förstod inte kommentaren som jag fick så jag tog bort den? Vi va iaf med Rikard och 2 randoms, haha det var asroligt har inte garvat så mycket på länge. Puss på dagen!


Just nu:




Tröja: H&M/Shorts: Gina Tricot


Sitter och pluggar, hoppas ni har det bra!


Sunny sunday

Hejsan! Bilder finns på mobilen, kom hem vid halv 12 igår, det var roligt. Jag och emely gjorde en t-shirt med ett foto på oss två på! Jag vart mobbad men och :D Har inte så mycket och säga, idag blir det plugg, här får ni en bild.


Sry

För den dåliga uppdateringen! Haft det roligt, rix fm var bäst och igår var det marknad och disco! Jättekul! Sov hos Emely igår och det var sjukt roligt! Minne för livet! Idag ska jag till farmor sedan ska jag på marknaden, sista dagen idag :/ Hoppas ni får en bra lördag!

Första skoldagen





Skjorta från H&M / Shorts från H&M / Linne från Bonaparte



Första skoldagen var rolig, träffade folk jag inte har träffat på 3 månader! Blev bara två timmar, nu ska jag in till stan och då blir det rix fm festival! :D


KLOCKRENT!

Vilken klockren dag! Haha har haft så kul med Olivia, Rikard, Emely, Mia, Hanna, Elin och Jessica! Åkt tre karuseller, bäst! Imorgon blir det skola, tagga! + rixfm festival :D Det gillas! Har inga bilder men här får ni en outfit! :Dn GRATTIS JOSSE BTW! :D


Allt är från H&M! Outfitbilder varje dag, vad sägs om det?


Agustifest!

Det är agustifest idag och jag ska gå med Olivia & Rikard, det ska bli kul! Vädret är fint och jag slänger in en outfibild sen! Nu väntar jag på att Rikard & Olivia ska bli klara! :D

SMINKVIDEO


Blev rätt så nöjd med den! :) Vad tycks? Haha, om ni undrar varför jag kollar ner ibland kommer Morris och hälsar på :D


 

Idag har jag vart med Josse, vi såg på Orphan och jag rekomenderar den! Så himla bra! Var med henne till 5, efter det har jag bra vart hemma. Har inga bilder, tyvärr! Hoppas ni haft en bra dag!

@ Josse

Rubriken säger allt, vi har sett lite av Orphan, väntar en timma ungefär. Vi har inte vart på 2 år så det känns bra :D ciao!


Emely skrämde mig lite :|


HAHA :D


Frågestunden - svar!

Belma: wellll wellll...vad var bäst med din resa detta år ?:D
Sv: Det var nog att få umgås med mamma, bada och äta god mat! :D


Julia amne:

1.Vad är dina måsten inför hösten när det gäller mode? ;D

2. Hur gammal är du?

3. Vad heter du i efternamn?
4. Varför?
 
Sv:
1.

2. 14
3. Det är hemligt.
4. För mina föräldrar heter det?


Kikki:
1. Vilket land kommer du ifrån?
2. Hur många syskon har du och vad heter dom?
3. Vem är din bästa vän?
4. Vilka bloggar följer du?
5. Är du ett stort modelejon?
<3

Sv:
1. Bosnien
2. Två bröder, Kerim och Naim.
3. Emely
4. Kenzas, Fokis, Simone, Arlinda, Michaela, Jessica, Emelys, Justin Bieber. Det är typ alla :)
Emely:
1. Är jag bäst?
2. är du bäst?
3. jag fick fixa din design om jag tog dom dära biderna, elr hur?
4. är jag värd justin bieber?
Puss & kram!

Sv:
1. Ja
2. Ja
3. Ja, men när?:)
4. Om han gör dig lycklig så ja :)
Arlinda: Vilken kändis kille är snyggast!?:D<3
Sv: Justin Bieber såklart :D<3
Anonym: Hur sminkar du dig?
Sv: Visar det i en videoblogg imorgon :)
Anonym: Glömde en till fråga, hur fixar du ditt hår?
Sv: Mitt lockiga hår är mitt naturliga, annars plattar jag det. Kan visa när jag har en speciell frisyr hur jag gör den då :)
Det var alla frågor, hoppas ni blev nöjda med svaren :)

 


Because your love is my druge


Jag idag, inte redigerat ett dugg för min kamera är bäst!

Inget speciellt har hänt idag, bara vart hemma och kelat med Morris. Han är så rolig och söt! Han är inte tjock så när han hoppar från stolar och sådant låter det jättehögt, haha. Han har skrämt mig två gånger, kommit springades från sitt lilla rum! Just nu är han i källaren, ibland kommer han upp. Han är lite rädd, för hans förra familj trakasserade honom :/ Hoppas iaf att ni haft en bra söndag!



Jag är med


Tävlar om JB stuffs på : http//saniistheshit.blogg.se


Morris ♥


Hårfärgen blev såhär, vad tycks?


Linne: Gina Shorts: H&M





HAHA under färgningen!






Bilder från dagen

Kom hem vid nio, vart med Belma, Arjana, Melissa, Ajla och Jacob ^^ Det var roligt som vanligt, kelade med Morris och gud vad han är kelig! Han slickade på mig, haha han är underbar!

Jag ville pärla en pärlplatta med svambob fyrkant på, men det gick inge bra så det får jag göra en annan dag! Vi ses imorgon! ♥


Morris


JAG HAR FÅTT EN KATT!

Jag är väldigt glad! :) Han heter Morris, han är svart och har speciella gula ögon! Så söt är han, 1 år gammal. Jag sov hos Emely igår och vi pärlade pärlplattor, hoppa studsmatta och färgade mitt hår. Mitt hår är nästan svart just nu, men det kommer lägga sig sen :)

Kom hem vid 2 tiden så frågar pappa "Vet du vad det är där nere?", jag trodde min bror var där och så ser jag Morris i garderoben, han kom idag så han är skygg och förvirrad men nyfiken! Gud vad jag är glad! Haft 2 katter innan och båda försvann 2007, haha deras namn var från Pokémon och Morris är ju från ett program från Disney Channel, vad heter det nu igen? Kaninen och hunden ni vet? ^^

Kommer bilder snart :D

:D






Skjorta: H&M / Leggins: VILA / Örhängen: Ur&Penn


Hej alla läsare!
Idag har jag vart med Emely på stan, vi gick runt på stan och hade det roligt! Det som är lite läskigt är att det alltid ska vara mulet innan vi träffas sedan börjar solen skina när vi ses, haha! Jag vill färga mitt hår, nu! Det har blekts så mycket, kanske färgar imorgon :)

Inte gjort något speciellt men en seriös videoblogg är på gång, bilderna är från dagen :) Ska börja med outfitbilder varje dag, har hittat vart i mitt rum jag kan ta bilder :) Vi ses!


UTSEENDET.

Någonting jag stör mig på är att folk tänker för mycket på utseendet, visst ger utsidan insidan en chans, men nu börjar det bli överdrivet.

Jag ser folk på fokus på bilddagboken, värsta fjortisarna som fotar sig halvnakna. Ni behöver inte göra det för att få killas uppmärksamhet? + finns det pedofiler på internet.

Hur killar ser på tjejer, hur de bestämmer hur någon ska vara söt. Ha mycket smink m.m. Är det inte bättre att vara naturlig, själv tycker jag alla är fina naturliga! Förutom Kissie, haha.

Visst lägger de flesta killar märke till den snyggaste tjejen, men tycker de fjortisar är snyggt förstår jag inte?

Tänk på hur mycket smink förändrar en, men det finns ju folk som inte känner sig bekväma utan spink och det respekterar jag.

Men killar? Ni förstår inte hur mycket tjejer måste göra för att vara fina, alla är fina på sitt sätt, alla är unika och alla har en fin personlighet.

Tjejer! Ni är fina, ni är unika & underbara! Det finns någon kille där ute som älskar dig, som gillar dig för den du är, håll ut.


En video alla killar borde se, titta vad mycket vi behöver göra!


:@

 
Tröja: Monki / Leggins: Vila / Armband: från Emely


Hej irriterad kvinna punkt se! Ja, jag är irriterad. Jag har ont i nacken, ville bara uppdatera. Hejdå!


IF YOU NEED ME I COME RUNING FROM A 1000 MILES AWAY ♥






Titta Arjanas plåster, erkänn snyggt? Jag gav det till henne hihi (a)


Bilden är suddig, men jag gillar den ändå :D



Vart med Arjana idag, vi fjanta runt som vanligt! Måste berätta en sak som hände, vi gick runt och lyssnade på OMG med Usher, sedan så var det en liten pojke som cykla o han stanna upp, då kom precis texten i låten "Sexy from my head 2 toe", haha och så gjorde jag sexy blick utan att tänka på, sedan kommer hela hans familj (han var syrian också) haha och hans syster (?) garva åt mig, lite pinsamt hehe. Vi alla är i vår egen värld ibland och just då var jag det :D


MY LIPS LIKE SUGAR




Beskärning: Josse <--- kolla hennes blogg!
Redigering: Jag :) och det är mina läppar! :)


Vad tycks?


ALORS ON DANCE




Tröja: Gina Tricot Leggins: Vila
Man ser inte så bra, skit i det nu haha :) Väldigt trött idag, så jag bjuder!


Hej! Idag skulle jag igentligen vara med Arjana, men hon vaknade sent och sedan så somnade jag och jag sov typ till 4 eller 5 eller något? Sedan så har jag inte gjort något speciellt,. Ska se psycho eller vertigo (?) nu! :O


UPPFOSTRA ERA BARN!

Nyss kom det 3 barn och börja banka på vår dörr till vardagsrummet, jag var uppe i mitt rum medans min bror sov. Sedan öppnar jag, en av de frågar om jag vill ut och jag säger nej. Sedan börjar den ena fråga:

Barnet: Har ni mat hos er?
Jag: Ja?
Barnet: Har ni godis?
Jag. Nej?
Barnet: Ska ni handla mat till er idag?
Jag: Ja?
Barnet: Kan ni köpa godis till oss för vi är barn, vi heter Amina & Maja, vad heter du?
Jag: Du vet redan vad jag heter.
Barnet: Hej då!

Seriöst, ska de gå runt och tigga mat hos folk eller? De får inte godis av föräldrarna och så kommer de hit? Så hör jag "han sover, banka mer" vafan, skulle de banka tills glaset förstördes? Jag tänkte inte ge de godis för att:
1. Det är måndag, de flesta barn äter godis på lördagar, right? Måste ju tänka på deras tänder och hälsa!
2. Jag matar inte barn, de har väll sitt eget hem där de kan få mat? Jag menar de är ju inte fattiga?




2 FILMER


Hej! Jag har sett två filmer idag, det blev den ovan + en japansk gullig & rolig film! Rear window är en riktigt bra film, spänningen stiger och stiger och det är en detektivthriller kan man säga, riktigt bra! En av mina favisar, men imorgon blir det PSYCHO! Lite mer skräck! Wiiiiiiiiiiiiii! ^^ Andra filmen (den japanska) handlar om en tjej som är en häxa (bara 13 år gammal) och flyger själv med sin svarta katt till en stad, naturen i filmen är inspirerad från Sveriges natur och staden hon är i är en blanding av bland annat Stockholm & Paris - gulligt och roligt att titta på! :)

PROMENAD!




Jag vill ha självutlösare på min web ^^


Nu blir det promenad, sedan blir det film med brodern! Först så ska vi se en japansk tecknad film, men den är inte glad den är en sådan film som man börjar tänka efter på & efter skräckis! Rädda mig någon! Haha nej men jag blir inte så rädd längre :) Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll!


Mer skräck!!!

Idag ska jag  umgås med min brother not from another mother! Mumintrollen var på tv förut, hihi. Nu är det något program som jag tittade på n'är jag var liten (eller mindre) och då förklarar en berättare allt de ska göra, tex "Frank började hoppa" och så hoppar han. HAHA! Iaf, jag och min bror ska se gamla skräckisar, som PSYCHO, THE BIRDS & sånt! Kommer skita på mig, ojoj!


GRÖNA LUND 2010






















Ser liten ut men tröjan är lång, haha!




Min man! Jag vet, jag är tsm med min hatt. Lite otrogen, hehe.


Kommer ihåg när Emely tog den här bilden, det sprutas eld ut från den där grejjan, och sedan så sa jag det till Emely hon backa direkt haha.










Emely ser ut som hon ska skita och jag ser ut och vara hennes tränare och pressar henne, hahahahahaha!


Vi håller på att åka upp! :O














Läskig bild, i know.


Haha titta Amanda och Jessica i bakgrunden!




Ingen kö till Vilda Musen, men vi skulle precis gå :(


Gröna Lund 2010, bäst!
Åkte allt förutom fritt fall, frittfall tilt, katapulten och barnkarusellerna! Ville åka fritt fall & de där men jag vågade inte åka ensam, men nästa år har jag lovat mig själv! Får se hur det blir ^^ Ni ser att vädret blev bara bättre och bättre, vi fick perfekt väder. Imorgon kommer videobloggen upp så jag berättar lite mer detaljerat om spökhuset!

Men det här åkte jag:
Vilda musen
Kvasten
Jetline
Insane
Pop-expressen
Extreme
Kvasten
Blå tåget
Kättingflygaren (slänggungan)

Kommer inte på något mer! Men jag stör mig på köer, jag vill bli känd haha! Sedan frågar en intervjuare "vad är ditt mål med att bli skådespelare?" mitt svar: "att slippa stå i köer på tivoli". Haha, nej vad hemsk jag är! Nu får jag leva med köer! Vi ses nästa år Gröna Lund & Stockholm! ♥

TACK AMANDA, JESSICA, EMELY & PÄLLÄ!

:D

Jag mår mycket bättre nu! Gick ju på promenad med pappa och den blev 2 timmar lång (vi körde på en långpromenad), träffade två fina labradorer som pappa kände! Jag vill ha en labrador här & nu, hihi. Sedan så frågade min yngsta bror (han är äldre än mig, bara så att ni vet) om vi skulle se en film och tidigare pratade vi om Shutter Island som jag sett innan, så vi såg den nyss! He loved it! Han tvingade mig att kolla hela filmen, men det var inte så farligt! Han motiverar så bra!

Det är inte bara vänner som får en att må bra, det kan vara familjen också! I det här fallet var det min familj! Speciellt min bror, jag älskar er! ♥


Den enda bilden för dagen!


:(

Nejnejnej! Jag mår illa, jag har ont i huvudet och det känns inte bra! Kanske behöver frisk luft, vad vet jag. Ska på promenad med pappa snart! Kan berätta lite om dagarna jag missat blogga:

Igår: Belma fyllde år! Grattis gumman! Vi var ute och åt godis, drack läsk och spela fotboll och tog det lungt! Vädret var så fint! Ska visa er några sköna bilder! Emely och jag var ute sedan själva, kom hem och webba med en massor och sedan somna vi!

Idag: Vaknade och hade ont huvudet, Emely mådde illa så hon gick hem :'( Vädret är inget vidare så det spelar väll ingen roll igentligen, fast vi skulle haft kul om vi inte mådde illa & så!

 


EVERYBODY NEEDS INSPIRATION


Sjukt snygg outfiten skulle bli, ni ser inte shortsen med de är till naveln! Det jag har visat er på bilderna är från H&M!


Dagens outfit! Tröja: Gina Tricot Shorts: Från Bosnien Väska: Från Kroatien Sandaler: Från Bosnien


OH BABY BABY IT'S A WILD WORLD


Förlåt min Burek!


Irmas fina hår!




Gott!


Hej!
Idag var jag hemma ett tag och städade lite :) Vid halv 5 gick jag med Julia och lirade basket, haha det var sjukt roligt! Vi drev lite med bollen och så! Irma kom till Julia sedan när vi va hos henne och skärmde oss, haha! IRMA IS BACK! Bilderna ovan är från kameran, har inte usb-kabeln med det är bara och lägga minneskortet! :) Det funkar nu! Förlåt men jag har inte klippt klart videobloggen så den kommer imorgon, jag ska sova nu för jag orkar inte just nu! Skola om 2 veckor och några dagar så jag måste vänja mig att gå upp tidigt och somna tidigt! Ses imorgon!

Konstigt?


En söt frisyr! Men är det inte lite konstigt att ha en strumpa på huvudet? Men det är ändå smart också! Skulle ni kunna fixa den här frisyren med en strumpa?


Hej alla söta läsare!
Tack för alla fina kommentarer, jag blev jätteglad! Men jag är redan glad, för igår var Gröna Lund så himla bäst! Åkte allt förutom fritt fall, fritt fall tilt, katapulten & barnkarusellerna! Förlåt Amanda S men jag vågade inte åka ensam! :( Insane, Jet line & Extreme är de bästa! :D Haha jag går runt och berättar om min dag för hela min familj. Jag kanske åker till min moster för att hämta usb kabeln och då kommer bilderna! Ush för spökhuset! :'( Berättar mer i en videoblogg så den kommer ikväll! :D


MOT HUVUDSTADEN!






Tröja: Gina Tricot Leggins: Vila Rosett: Monki


Snart drar jag till huvudstaden! Åh vad roligt det ska bli, kommer hem inatt så bilder kommer imorgon. Igår när jag skulle sova så tog det 3 timmar för mig, dumma Belma du skrämde mig för mycket :'( Hejdå sötnosar! :D Jag kanske åker frittfall tilt ensam, för Amanda S ;)

RUVEJDA SKA SOVA TIDIGT IDAG

För jag ska ju till Grönan! Åh jag kommer inte kunna somna, det kommer kanske ett inlägg på morgonen. Nu ska jag sova, om jag kan. C ya!


Den här bilden är till Belma för att hon visa en bild på han från Saw :'(


Bjuder! :)


Hey, hey vilken tråkig dag det é!


Dagens outfit: tröja från Emely, shorts från Bosnien och hatt från Monki. Har så många kläder i tvätten och de här var det enda snygga jag kunde hitta ^^

Hej!
Tråkig dag idag, har bara vart hemma och spelat gitarr och keyboard. Sedan gick jag ju och köpte mina kläder, inget speciellt har hänt idag. Dålig hårdag idag så jag tog hatten! MEN IMORGON BLIR DET GRÖNA LUND! WOHO! :D

INKÖP PÅ GINA TRICOT










Grymt dålig kvalité på bilderna men jag kan tyvärr inte lägga in bilder från min digitalkamera än!


:(:

Ser ni rubriken? Två gubbar som är både glada och ledsna ^^ Jag är både glad och ledsen, det blir regn imorgon men det positiva är att det inte kommer så mycket folk då och så kan man köpa sånadära regnkappor! Så det blir bra ändå, hade bara lust och säga det! :D


GRÖNAN IMORGON!


Bild lånad från google

Jag åker till Gröna Lund imorgon, jag kan inte tro det! Gud vad kul det ska bli! Jag ska åka med tre vänner, men alla är höjdrädda så ingen vill åka fritt fall, fritt fall tilt och katapulten med mig. Men jag kanske kan åka själv? Haha, nej. Kan inte någon läsare som bor i Stockholm komma och åka med mig? :D


Det här ska jag köpa imorgon:




Mjaow.
Båda tröjorna var sjukt sköna!


WHEN I GET OLDER, I WILL BE STRONGER






Fjortisboy nr 1, haha!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, bjuder stoooooort! Bara för ni ska se min snygga kattmin ;;






Hej!
Nu har jag börjat uppdatera bra! Det gillas va? Idag har jag varit med Julia, John & Kalle. Var själv med Julia en stund, det hände inget speciellt, vi tog väll det bara lungt och så. Lisa och Sofi kom också senare ^^ Kom hem vid 9 och nu sitter jag här och lyssnar på JB på högsta volym. Hoppas ni haft en bra måndag! Åker till Gröna Lund på onsdag, längtar!

FELÅT :(

Jag har inte uppdaterat så mycket, det ska bli ändring på men jag hade inte så mycket att säga eller jag menar att jag inte hade några bilder för mobilen dog och jag tog inte med kameran! Men jag kan berätta lite:

Var med Julia hela eftermiddagen, sedan kom Kalle Banan och John ut och vi hade lite roligt, haha. Sedan så skulle ju Julia sova hos Kalle med John (katastrof!) så då gick vi dit, haha Julia var inne på skype och pratade med sina Habbovänner och Kalle var ju lite rolig hahaha. Sedan gick jag hem vid halv 11 och får 1000 sms av Julia, HJÄLP MIG!


Hihi! ^^



God morgon! Eller god dag kanske, vaknade nyss och ska göra en liten frukost till mig själv! Hemmadag blir det idag, hihi kommer förhoppningsvist en videoblogg :)


RSS 2.0